[Winnaar] Pak me dan Kat

“Pak me dan als je kan”, dit oude spelletje is in een nieuw schattig katten jasje gestoken. Vorige week hebben we onze mening over deze Pak me dan Kat met jullie gedeeld en aan de vele reacties op de winactie te zien zouden jullie deze exclusieve roze versie ook graag willen winnen.

Darline Ardenoy, jij bent de gelukkige winnaar van deze winactie. We zagen door je reacties de pluisjes al helemaal voor ons.

Reactie van Darline Ardenoy:
Wat een fijn speelgoed !
Ken je dat…? Op een warme zomerdag lig je te niksen in het gras. Loom kijkend door je wimpers, volg je een pluisje van een paardenbloem dat wordt voortgestuwd door een zachte bries. En als vanzelf gaan je gedachten een eigen gang. Je bent ver weg en toch ook blij. Want je droomt van mooie dingen die nog staan te gebeuren. Misschien straks al…

Ik heb 4 kinderen, en ik wens hen alle vier pluisjes toe voor de rest van hun leven, zodat ze dromen en verlangens kunnen nalopen, en ervoor blijven gaan, ook al valt het soms tegen. En ik hoop dat ze nu en dan zo’n pluisje pakken. Ik blaas alvast in de goeie richting.
Een pluisje dus.. :-) ))

Wil je de Pak me dan Kat zelf aanschaffen? Klik dan hier voor de oranje en hier voor de roze versie.

Alle winacties van BestevoorjeKids.nl komen op onze winactie pagina dus bekijk deze met regelmaat.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *