[Winactie] Pak me dan Kat

Woensdag 22 februari jl. werden op de Negenmaandenbeurs de ‘Oscars’ van de babybranche uitgereikt; de Baby Innovation Award. In de categorie ‘Toys’ was de Pak me dan Kat van VTech genomineerd. Na de kat uitgebreid te hebben getest kunnen wij hier volledig inkomen, wat een leuk en vernieuwend speelgoed is dit.

De Pak me dan Kat is bedoelt voor kinderen van 18 t/m 36 maanden en heeft 2 verschillende speelstanden; ontdekken en spelen.

Bij de spelen speelstand ‘rent’ de kat weg en je kind kan hem, onder aanmoediging van een vrolijke melodie, proberen te pakken. De kat is voorzien van bewegingssensors waardoor hij alleen weg zal ‘rennen’ als je in de buurt van de kat komt. Dit geeft echt het ‘pak-me-dan als-je-kan’ gevoel. Hij daagt je als het ware uit. De obstakel sensor aan de voorkant wordt geactiveerd zodra de kat ergens (bijna) tegenaan komt. Hierdoor verandert de kat van koers en kan hij de gehele kamer door ‘rennen’. Aan de onderkant van de kat kan de gevoeligheid van deze sensor in twee verschillende standen ingesteld worden. Ook kan hier de snelheid van de kat aangepast worden. Zodra het gelukt is om de kat te pakken te krijgen dan roept hij ‘Whiiiii, je hebt me, pak me nog een keer, hihihi’.

Zet je de kat op de leer stand dan kan door middel van de knoppen op de kat verschillende cijfers, vormen en melodietjes aangeleerd worden. De melodietjes die de kat kent zijn:

 • Poesje mauw
 • My Bonnie Lies Over the Ocean
 • Three Little Kittens
 • Rije rije in een wagentje
 • London Bridge
 • Hop Marianneke

Tevens kent de Pak me dan Kat een vrolijk gezongen ‘pak-me-dan’ lied.

De Pak me dan Kat heeft 4 AA batterijen nodig en die worden netjes erbij geleverd. Ook is de kat, zoals je van VTech verwacht, van goede kwaliteit. De kat zal wel eens ergens tegenaan stoten en in het enthousiasme van de kinderen zal er niet altijd voorzichtig mee omgegaan worden, maar dit is geen probleem. De Pak me dan Kat zelf voelt stevig aan en de knoppen zijn sterk en groot, oftewel gegarandeerd veel speelplezier. Hetgeen dat wij nog wel missen aan de kat is een volume-regelaar, de kat is namelijk luid en duidelijk te verstaan maar dit zou soms ook wel iets minder mogen.

Onze conclusie is dat de nominatie zeer terecht is. De kat is heel leuk en vernieuwend om mee te spelen. Daarbij zal je kind tijdens het spelen zijn/haar motorische vaardigheden ontwikkelen en leert het zelfs cijfers, vormen en melodietjes aan. Wat ons betreft een echte aanrader!

Winactie
Erg leuk is dat VTech ook een roze versie van deze Pak me dan Kat gaat uitbrengen. Deze komt begin mei op de markt maar hij is al wel te winnen bij BestevoorjeKids.nl. Wil je kans maken, doe dan het volgende voor 30 maart:

 1. Word fan van BestevoorjeKids.nl op Facebook door op de ‘vind ik leuk’ knop te klikken
 2. Reageer onder dit artikel (met je naam die overeenkomt op Facebook) met een origineel voorwerp of dier die je ook zou kunnen achtervolgen?

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door VTech.

Kan jij niet wachten met de aanschaf van deze Pak me dan Kat? Klik hier voor de oranje en hier voor de roze versie.

You may also like...

43 reacties

 1. Roosje schreef:

  Hallo, ik ben op zoek naar een poesje van Vtech, pak me dan kat voor mijn dochtertje, echter kan ik dit artikel nergens vinden, kan iemand mij helpen met.

 2. richard welgraven schreef:

  Mijn zoontje is helemaal gek van konijntjes dus ja das altijd goed

 3. Chantal Beerepoot-Bakker schreef:

  Je eigen schaduw pakken is altijd een succes bij de kinderen. Buiten als het mooi weer is op het gras, en rennen maar! Wie als eerste zijn eigen schaduw e pakken heeft, of nog leuker, die van een ander! hahaha. Mijn 2 zoontjes zijn gek van zingen, dus een poes die geluid maakt, prachtig! P.s. het speelgoed van Vtech is bij mijn kinderen altijd nog een schot in de roos geweest!

 4. Gitt Smans schreef:

  Wat een leuke actie!
  Een slang zou ook leuk zijn om te volgen omdat die naar verschillende kanten kronkelt en kruipt. Onze jongens zouden spontaan op de grond gaan liggen om de slang na te doen. hihi!
  Maar dit poesje is ook geweldig! Ik ben er zeker van dat onze zoon Lucas van 2 met dit poesje in huis binnen de kortste keren ook ‘Whiiiii, je hebt me, pak me nog een keer, hihihi’ gaat roepen. En waarschijnlijk mag mama dan achter hem aan lopen en proberen om HEM te pakken hahaha

 5. Melissa Souidy schreef:

  Ohh wat ongelofelijk leuk zeg!! Ik ben zwanger 32 week zwanger van de 2e. En dit keer een meisje. En het zou erg leuk zijn als ik dit zou winnen voor de kleine meid! Is wat anders dan al dat jongens speelgoed!

 6. Anneliese de Waal schreef:

  Wat een leuke actie, erg leuke actie, mijn neefjes zijn gek op katten, erg leuk om te geven, vinden ze prachtig.

 7. Lorenzo de Jongh schreef:

  Een slak, kan je lekker rustig aan doen.

 8. Jurgen Adriaens schreef:

  Een raket die naar de maan vliegt. Dan kan ik de groeten doen aan het mannetje op de maan.

 9. Marieke de Jonge schreef:

  onze poes tommy is nummer 1 om te achtervolgen voor Daan. Dit leuke plastic poesje is meer geschikt en leerzaam bovendien!! Lekker op het gras in de zon achter een vlindertje aanvangen is natuurlijk ook helemaal geweldig!

 10. Wilma schreef:

  De wolken liggend op je rug , maar achter de kippen aan hier is ook heel erg leuk 😉

 11. Marielle Simons schreef:

  een muis lijkt me erg leuk, die kan zich verstoppen

 12. Joelle Goethals schreef:

  Een hond… Mijn zoontje achtervolgt de hele dag onze hond darco, een Golden Retriever. En ook andersom, Darco loopt de hele dag achter ons zoontje.
  Hij ziet ook graag katten maar doordat we al een hond hebben die niet zo goed overeenkomt met katten is dit misschien de oplossing om ons zoontje toch een kat te geven.

 13. dorine schreef:

  een kaboutertje, want mijn kleinzoontje is dol op kaboutertjes, dus dit zou hij heel leuk vinden!

  fb naam dorine snoeck

 14. dorine schreef:

  een kaboutertje, want mijn kleinzoontje is dol op kaboutertjes, dus dit zou hij heel leuk vinden!

 15. een malthezer een lief klein wit hondje zoals ik nu een echte heb

 16. Eva schreef:

  Wij hebben zelf 4 katten, dus katten zijn numero uno. Maar een vogel is ook, een mooie kleurige!!
  Mijn facebook naam is evatius

 17. Darline Ardenoy schreef:

  Wat een fijn speelgoed !
  Ken je dat…? Op een warme zomerdag lig je te niksen in het gras. Loom kijkend door je wimpers, volg je een pluisje van een paardenbloem dat wordt voortgestuwd door een zachte bries. En als vanzelf gaan je gedachten een eigen gang. Je bent ver weg en toch ook blij. Want je droomt van mooie dingen die nog staan te gebeuren. Misschien straks al…
  Ik heb 4 kinderen, en ik wens hen alle vier pluisjes toe voor de rest van hun leven, zodat ze dromen en verlangens kunnen nalopen, en ervoor blijven gaan, ook al valt het soms tegen. En ik hoop dat ze nu en dan zo’n pluisje pakken. Ik blaas alvast in de goeie richting.
  Een pluisje dus.. :-)))

 18. Adriana Vissering schreef:

  Wat een superleuk idee!!!
  Om te achtervolgen is hier de stofzuiger favoriet! Zo lief, nog maar pas kunnen kruipen en nu al zo gefocust op al die lampjes! Ik moet tegenwoorden uitkijken dat ik geen ongelukken maak tijdens het stofzuigen! Hahahaha! 😀

 19. Adriana Vissering schreef:

  Wat een geweldig idee!!! 😀

  Wat je nog meer kunt achtervolgen? Hier is mijn stofzuiger favoriet! Zo schattig: nog maar nét kunnen kruipen en nu al zo gefocust op de lichtjes van de stofzuigen! Ik moet tijdens het stofzuigen altijd oppassen dat ik geen ongelukken maak! Hahahaha! 😀

 20. Femke Soulhouse schreef:

  Wat ook een erg leuk diertje is om te achtervolgen is een krekel;) Die zien er zo grappig uit met hun lange onbenullige poten en grappige sprieten op hun hoofdje!

  Of een lieveheersbeestje! En dan een formaat die mijn dochtertje NIET in haar mond kan stoppen;)

 21. Claudia Noordermeer schreef:

  Een lief klein konijntje vinden kinderen ook altijd erg schattig!

 22. Larissa van Oorschot schreef:

  Heel erg leuk. Ik zie onze kleine meid er al achteraan huppelen. Hopen dat ze er een beetje moe van word want wat is het een lekkere druktemaker. Een wandelend voorwerp is ook wel heel leuk. Een wandelende spiegel is leuk maar ik ga dan toch voor een wandelend chipszakje van plastic met nep chips erin die dan zegt; pak me, eet me en dan gaat lachen. Het ontwerp zit al in mijn hoofd haha.

 23. Angela schreef:

  Zo……lief voor mijn nichtje!!

 24. anita kempenaers schreef:

  mijn kleinzoontje is 15 maanden en zou het heel tof vinden als hij dit als geschenk zou krijgen
  achter een zeepbelletje,telkens als je bijna kunt pakken spat het uiteen

 25. Cornelis van Bemmel schreef:

  Erg leuk om achteraan te gaan is natuurlijk bal, die je als klein kind wilt pakken en er dan weer tegenaan trapt. Zodat je er opnieuw achteraan moet gaan.

 26. Gé Geurtsen schreef:

  leuk hoor ik doe ook weer mee

 27. Annemarie Dales schreef:

  Een ander leuk dier zou een panda-beertje zijn.

 28. Sharon Valk schreef:

  Schaduwen!!! Mijn kleine was helemaal geobsedeerd door haar eigen schaduw haha nu met een nieuwe in aantocht zou dit zo fijn zijn!

 29. sebas schreef:

  wat een geweldige leuk item voor de kids anno 2012.
  mijn kind die achtervolgt mij altijd,het is geen dier maar zeker zo lief als een dier.

 30. Sonja Hubregtse schreef:

  Je zou achter onze eigen kat aan kunnen lopen.Onze zoon van 3 deed dat en trok dan aan z’n staart,terwijl poeslief het niet erg vond. Onze zoon van ruim een jaar daarentegen is bang voor onze eigen kat.Het gaat dus niet dat de kat samen met onze zoon in de huiskamer is; lastig. Deze speelkat is dus ideaal om te laten zien dat poesjes heel leuk zijn en dat je er leuk mee kan spelen !

 31. Ilse schreef:

  Een konijntje natuurlijk 🙂 dat huppelt zo lief …..

 32. Rebecca schreef:

  Ontzettend leuk hoor.
  Wat mij ook leuk lijkt om te laten volgen is een pinquin,ik vind die dieren zo vrolijk en grappig.Wat zal dat leuk zijn als er zo’n grappige vogel achter je aanwaggelt.
  mijn fb naam is Rebecca Hagedoorn-Remmerts

 33. Laura Kolthof schreef:

  Heeel erg leuk voor mijn zoontje die ook erg gek is op onze huiskatten. Ik zou wel eens een blad willen achtervolgen dat van de boom af dwarrelt en het land door waait.

 34. Sandrina Stokman schreef:

  Een spin. Mijn dochter van Daphne heeft (nog) geen vrees voor deze diertjes en vertelt graag aan mij dat ze ergens een “vlieg” ziet…en spinnen kruipen ook zo “leuk” weg als Daphne ze wil pakken…

 35. Marcia IJdo schreef:

  Een vlinder… zo mooi, zo puur en zo vrij!

 36. tirsje rietvelt schreef:

  Ik zou en Bij wel willen achtervolgen. van bloemetje naar bloemetje en dan heerlijk honing maken van al dat stuifmeel hmmm.

 37. Janny Wijnia schreef:

  Een lief lammetje zo het ook erg goed doen!! Of een konijntje! Ik zou deze super prijs kado willen doen aan mn neefje Jesse Bauke. Hij wordt as 22 april 1 jaar en dan is dit een fantastisch kado!!!

 38. Moniek schreef:

  Op dit moment…?
  Papa! Onze kleine meid wil niet anders doen dan verstoppertje spelen!

 39. Nonna Meeuwsen schreef:

  Een mier kan je ook heel fijn achtervolgen!
  Vandaag ben ik getuige geweest van een heuze ‘mieren-quest’, uitgevoerd door mijn oudste (20mnd).
  Zelfs ín het mierenhol waren ze niet veilig! Hahaha

 40. Ilse Brinkhuis schreef:

  lEUK VOOR MIJN PASGEBOREN NICHTJE:) eEN SLAK IS OOK LEUK, DIE KUN JE MAKKELIJK BIJHOUDEN;)
  FACEBOOKNAAM Ilse Brinkhuis

 41. iulia vanempel- stamate schreef:

  ik vind het oranje poes leuk voor mijn zoon. Hij zou ook als dinosaurus leuk vinden.

 42. Inge Stoop schreef:

  Mijn dochtertje is helemaal weg van hondjes en poesjes! En hondje zou ze dus ook erg leuk vinden om mee te spelen! Maar ik weet ook zeker dat ze met dit poesje erg blij gaat zijn! Wanneer mij zoontje iets ouder is zal hij hier ook nog veel plezier aan kunnen beleven!

  Mijn naam op Facebook is Inge Stoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *