[Winactie] Negenmaandenbeurs 22-26 februari

Van 22 tot en met 26 februari 2012 vormt Amsterdam RAI weer het epicentrum van alles wat met zwangerschap en baby’s te maken heeft. De Negenmaandenbeurs is voor aanstaande ouders sinds jaar en dag dé plek om inspiratie op te doen.

Met spetterende modeshows, stylingadvies voor de babykamer, trendy zwangerschaps- en babykleding, deskundigen voor alle prangende vragen en scherpe beursaanbiedingen.

Deelnemerslijst

Circa 150 exposanten presenteren tijdens de Negenmaandenbeurs hun producten en diensten en laten bezoekers kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van zwangerschap en baby’s. Van productleveranciers tot website leveranciers. De lijst is te groot om hier weer te geven dus om te kijken wie er op de beurs staan klik hier.

Papadag op de Negenmaandenbeurs

De tijd dat de Negenmaandenbeurs een exclusief shop- en infofestijn is voor aanstaande moeders is voorbij. In de komende beurseditie is voor het eerst een speciale dag gereserveerd voor aanstaande vaders. Tijdens deze Papadag, die plaatsvindt op 22 februari 2012, worden vaders gratis verwelkomd in het speciale IkVaderCafé dat op de beursvloer is ingericht. Negenmaandenbeurs 2012 wordt van 22 tot en met 26 februari gehouden in Amsterdam RAI.

20 nominaties voor baby innovation award 2012

Tijdens de Negenmaandenbeurs worden de meest innovatieve, veilige en handige babyproducten onderscheiden met de Baby Innovation Award. Een vakjury, bestaande uit experts op het gebied van baby- en kinderproducten en redacties van consumentenbladen, bepaalt welke producten worden genomineerd. Vervolgens worden de uiteindelijke winnaars vastgesteld aan de hand van stemmen van de consument. De winnaars van de Baby Innovation Award worden op 22 februari 2012 tijdens de Negenmaandenbeurs bekendgemaakt door zanger en acteur Bastiaan Ragas. Negenmaandenbeurs 2012 wordt van 22 tot en met 26 februari gehouden in Amsterdam RAI.

NS-Dagretour voor maar €17,50

Het streven van Amsterdam RAI om in de toekomst zoveel mogelijk mensen van en naar de RAI te laten reizen met het openbaar vervoer is een succes. Amsterdam RAI en NS hebben de afgelopen jaren de handen ineengeslagen om beursbezoekers te stimuleren met de trein te komen. Bezoekers van de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs die een toegangskaart kopen, kunnen gelijk voor € 17,50 een 2e klas NS-dagretour bestellen. Het retour is geldig in alle NS-treinen naar Amsterdam RAI.

Openingstijden

Negenmaandenbeurs 2012 is geopend van 11.00 tot 18.00 uur; op 23 en 24 februari is het evenement geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Openbaar vervoer

De Negenmaandenbeurs wordt gehouden op slechts enkele minuten afstand van NS Station RAI, met prima aansluitingen op belangrijke stations. In Amsterdam brengen tramlijn 4, de GVB-buslijnen 15 en 62 en de metrolijnen 50 en 51 bezoekers naar de RAI.

Parkeren

Amsterdam RAI beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. Echter, gezien het grote aantal bezoekers worden ook de parkeerterreinen aan de rand van Amsterdam ingezet. Volg de borden P-RAI. Premium priced parking Een parkeerkaart in de parkeergarages onder en rondom het gebouw kost € 20,00 per dag. Motoren parkeren gratis. De uitrijkaarten voor deze parkeerplaatsen koopt u bij vertrek bij de parkeerautomaten of bij de kassa’s van de RAI. Parkeren op één van de parkeerterreinen aan de rand van Amsterdam kost € 15,50 per dag. Een gratis pendelbus brengt u dan van en naar de RAI. De uitrijkaarten voor deze satellietterreinen koopt u bij de kassa’s van de RAI.

Winactie
Er zijn 5 X 2 toegangskaarten voor de Negenmaandenbeurs te winnen. Maak tot 1 februari kans door onderstaande instructies uit te voeren.

 1. Word fan van BestevoorjeKids.nl op Facebook door op de ‘vind ik leuk’ knop te klikken
 2. Reageer onder dit artikel (met je naam die overeenkomt op Facebook) met de naam van de exposant waar jij voor naar de Negenmaandenbeurs zou willen komen (klik hier voor de exposantenlijst).
Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Negenmaandenbeurs.

You may also like...

22 reacties

 1. anne schreef:

  Ik kom voor zo een geweldig speelkleed van TafToys en zag dat ze op die stand ook rompertjes hebben voor het EK. Erg leuk!

 2. marlinda schreef:

  Marlinda Sneek-Beets
  kruidvat/playmobiel en hoop dat het product van het jaar er is want die beker wil ik heel graag voor mijn dochter

 3. Thelma Sickmann - van Hienen schreef:

  piratenenprinsessen.nl is toch wel mijn favoriet. Ze hebben zulke leuke kleding en leuke acties. Hopelijk verrassen ze me weer opnieuw!

 4. Ellen Roos schreef:

  Ik ben al heel lang fan van Nijntje en ga dus zeker naar de Nijntje stand.

 5. Elly schreef:

  Baby Björn

  Facebooknaam: Elly de Bruyn

 6. Anneliese de Waal schreef:

  Ik wil graag voor Woezel en Pip naar de beurs.

 7. diana slingerland schreef:

  ik wil graag mijn dochter met de negenmaanden beurs verassen ik ben vroeger zwanger van haar ook naar de beurs geweest

 8. Channa Hiemstra schreef:

  Ik zou komen voor Lodger. Ik zou super graag willen gaan met vriendinnen die ook net een kindje hebben gekregen. Samen rondsnuffelen maar ook informatie inwinnen van verschillende stands zoals: baby bjorn, zwitsal, woezel en pip (omdat mijn kleine daar zo gek op is)en bugaboo (omdat mijn vriendin de wagens wil testen).

  Volgens mij kunnen we er ons goed vermaken 🙂 nou maar duimen

 9. Suzan schreef:

  Ik zou niet kunnen kiezen, ik zal alle stands afgaan.. Maar mij lijkt voornamelijk kidzimpulz erg leuk, Friso en Nutricia erg smakelijk en de belastingdienst erg handig.. FB Naam: Suzan van Drie

 10. Jet Blom schreef:

  Woezel en Pip

 11. Johan Metselaar schreef:

  Hipp, omdat we de producten kennen uit Duitsland. Maar het nog nieuw is in NL..

 12. Paula Metselaar schreef:

  kipkep -> warme woller

  bykay -> aquacarrier

 13. Eloïne Kindt schreef:

  Ik zou naar de 9maandenbeurs komen voor 4funkyflavours. Een superleuk, eigenzinnig, kwalitatief merk voor alle leeftijden. Niet alleen voor mijn kleintje, maar ook voor mijn oudere kinderen haal ik daar de allerleukste hipste kleding. Nét even anders dan normale kleding, en dat is wat het net even iets leuker maakt! En dat is toch belangrijk voor een moeder die haar kinderen identiteit, kleur en eigenheid wil meegeven.

  In dat geval is 4funkyflavours kleding toch het “beste voor je kids?”

 14. Havva Demirel schreef:

  Ik zou graag naar de Negenmaandenbeurs willen gaan om mij o.a. te laten informeren over babyvoeding. Ik zou dus zeker langsgaan bij o.a. de kramen van Friso, Nestle en Nutricia.

 15. Anne van der Steen schreef:

  Ik kom voor de Belastingdienst/toeslagen. Voor eens en altijd duidelijkheid over hoe en wat…

 16. Marjon Briedé schreef:

  Ik heb een zoontje van nu bijna 1 1/2 en mijn zus heeft een kleine van twee maanden. Ik zou graag wat meer informatie willen hebben over gastouder en kinderopvang. Daarnaast vind ik het uiteraard ook erg leuk om lekker te kijken bij verschillende leuke lifestyle stands zoals maus & co, Kids factory en Tis lifestyle om de kamer van mijn zoontje dadelijk iets stoerder te maken dan de baby kamer welke het nu nog is!

 17. Marja Vabree schreef:

  Ik zou graag naar de negenmaandenbeurs willen gaan en dan zou ik zeker bij Friso en Nestlé babyvoeding gaan kijken. Even kijken of ze leuke beursaanbiedingen hebben. (meestal met wat leuks voor de kleine erbij ;D)

 18. Ingrid Piersma schreef:

  wij zouden heel graag de kaarten willen winnen. En als we dan op de 9maandenbeurs zijn, dan gaan we als eerste naar de stand van Babystuf. Hun blad voor 2012 komt dan voor het eerst uit en wij staan erin met onze tweelingwagen!! We zijn zo benieuwd!
  En daarna heerlijk struinen, ideetjes opdoen, shoppen en gewoon genieten van alles wat er te doen is.
  Of te wel een heerlijk dagje uit!

 19. Wendy Huisman schreef:

  Ik zou graag naar de 9maanden beurs willen komen voor de echo praktijk daar!! 3jaar geleden daar een prachtige 3D echo laten maken en ben nu weer zwanger en zou graag weer een mooie echo daar willen laten maken en nu van ons 2e wondertje.

 20. Nathalie Mulckhuijse schreef:

  Ik zou heel graag naar de NEGENMAANDENBEURS willen komen en vooral naar de stand van MEDELA en DIFRAX omdat ik opzoek ben naar een KOLF die bij mij past en me daarover goed PERSOONLIJK wil laten INFORMEREN !

 21. Inge stoop schreef:

  Ik zou heel graag naar de 9 maanden beurs komen voor meer informatie over voeding, dus ik zou zeker naar de stands gaan van Friso, Nutricia etc. Mijn zoontje mag rond die tijd met vaste voeding beginnen en dat lijkt me een lastige periode. Ook ben ik benieuwd wat er op de markt is ter vervanging van die ontzettend grote lompe kinderwagen. Ik zoek dan iets in de trend van een goede maar compacte buggy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *