[Winactie] Lamaze 3 in 1 speelkleed

Lamaze is voor veel papa’s en mama’s een bekend speelgoed merk. De kleurrijke speeltjes hangen vaak aan de kinderwagens en maxi cosi’s, maar ook de andere speeltjes van Lamaze zijn echte aanraders. Het voordeel van Lamaze is dat ze goed nadenken over de ontwikkeling van kinderen en hier leuk en goed op inspelen. Ook zijn de speeltjes goed te wassen en zijn ze tijdloos. Een tweede kindje kan er dan ook nog mee spelen, heel handig dus.

Voor ons kindje was ik op zoek naar een leuk speelkleed dat meer was dan een kleed met een boog met knuffeltjes eraan. Iets wat iets langer gebruikt kan worden en ook uitdagend was voor hem. Ik kwam al snel uit bij het kleed van Lamaze. Ik schrok wel even van de originele prijs van €79,95. Gelukkig was hij ergens in de aanbieding voor €49,95.

Het mooie van dit kleed is dat het meegroeid met je kindje:

 • Fase 1 van het kleed speelt in op de jonge baby die ligt op zijn rug of buik. De boog boven het kleed kan aangekleed worden met leuke, kleurrijke en grappige speeltjes zoals driehoeken, een spiegel en poppetjes met lange benen. Je baby kan hier naar kijken, tegenaan slaan en later naar grijpen. Vooral het muziekdoosje met lichtjes is voor ons kindje fantastisch. Het voordeel van het doosje is dat hij ook leuk is voor de ouders. Hij kan namelijke in verschillende volumes en er zitten twee standen op. Op de eerste stand gaat hij ongeveer 10 minuten (lampjes en muziek) aan en de tweede stand waarbij hij pas aangaat als je kindje beweegt en wiebelt. Ook het oefenen op de buik liggen gaat erg goed met dit kleed, doordat je 1 kant opklapt en daar ook speeltje aan kan hangen is het een leuke afleiding. Ons kindje houdt het echt langer uit om op zijn buikje te oefenen door alles wat hij ziet. Het laatste mooie aspect van deze fase is dat je kindje in een soort geborgen nestje ligt doordat de zijkanten omhoog staat.
 • Fase 2 is voor als je baby kan zitten. Het kleed kan uitgeklapt worden als rond kleed met aan beide kanten leuke afbeeldingen. Het kleed is makkelijk schoon te maken en kan ook in de wasmachine en dat is toch wel een voordeel als je kindje lekker zit en de tandjes komen door….
 • In fase 3 kan het fantasie spel worden geoefend met het huisje dat je kan opvouwen en openklappen. Ook de kleurrijke afbeeldingen en het deurtje wat open en dicht kan lokt uit tot spel.

Ik begrijp goed waarom dit kleed is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2011. Wederom maakt Lamaze een mooi product voor de allerkleinsten onder ons. Het kleed prikkelt je kind op verschillende ontwikkelingsgebieden van  motoriek tot visueel en auditief maar is ook zeer praktisch doordat het wasbaar en goed opvouwbaar is. Het grootste voordeel is dat het een speelkleed is dat 1,5 jaar meegaat met de ontwikkeling van je kindje en dat is een groot voordeel ten opzichte van de andere kleden die op de  markt zijn.

Winactie
BestevoorjeKids.nl mag weer een winactie opzetten en dus is er een Lamaze speelkleed te winnen. Maak tot woensdag 4 januari kans door onderstaande instructies uit te voeren.

 1. Word fan van BestevoorjeKids.nl op Facebook door op de ‘vind ik leuk’ knop te klikken
 2. Reageer onder dit artikel (met je naam die overeenkomt op Facebook) en vertel wat jij het leukste vindt aan dit speelkleed.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door TOMY Europe.

You may also like...

51 reacties

 1. Inndy En Themaia schreef:

  Ik ben zwanger van een tweeling en dit lijkt mij een super handige kleed. Als hij helemaal open is kunnen die twee samen erop liggen en spelen, met een boogje erop kan ééntje ermee spelen terwijl z’n broer (ja, 2 jongens) met de oude fisher price rainforest speelkleed die ik toen voor m’n dochtertje heb gekocht spelen, en opgevouwen kunnen die twee lekker huisjes spelen, lekker creatief verhaaltjes verzinnen. Ik ben zowieso een fan van Lamaze! Hun producten zijn geweldig, ze hebben altijd mooie, vrolijke én neutrale kleuren (kan voor zowel meisjes als jongens) en hele slimme ontwerpen.

 2. Ik vind het een heel mooi kleed, Lekker vrolijk en met veel mogelijkheden. Ideaal voor mijn dochtertje!

 3. Shanna schreef:

  Het leukste vind ik alle mogelijkheden waarop het kind geprikkeld en vermaakt kan worden. Zoals dat het kan oefenen met op de buik liggen, en dat het kleed meerdere jaren te gebruiken is!

 4. Manuela brandt schreef:

  Fb pagina geliked! Omdat ik super super graag het mooie speelkleed wil winnen voor mijn zoontje noël. Hij is nu 2 mnd jong en gaat van alles ontdekken ook met spelen etc !hoe leuk zou hij dat vinden op dit kleed!

 5. Melissa Souidy schreef:

  Winnen met Lamaze.
  Dat zou helemaal te gek zijn.
  De 2e is op komst. En mijn zoontje was ook helemaal gek op het speelgoed van Lamaze. Met name op de lekker ruikende octopus.
  En zo te zien is dit weer zo’n leuk speelkleed die erg veelzijdig is. En waar een kindje niet snel op uit gekeken is!

 6. Isabelle_Dm schreef:

  Wat een veelzijdig stuk speelgoed! Een compete alles-in-1 bezigheid voor het speellustige kind! Super toch?! 😉

 7. dorine snoeck schreef:

  Het is heel kleurrijk, heel vrolijk, met veel verschillende mogelijkheden, een fantastisch speelkleed waar de baby uren plezier zal aan beleven!

  SUPER!!

 8. Havva Demirel schreef:

  Hij is echt helemaal te gek (leuk, handig, leerzaam etc. etc.), dus zou er echt heel erg blij mee zijn als we hem zouden winnen!

 9. Nancy van Heck schreef:

  Ik vind dit een hele leuke kleed voor mijn kind. Vanwege dat het dan op een educatieve en leuke manier van alles kan ontdekken.

 10. Inge van der Kwast-Briedé schreef:

  Ik vind de kleurtjes van het kleed super! Helemaal om vrolijk van te worden.
  Mijn zoontje Joris kan er nu al leuk op liggen en rondkijken (is nu 7 weken), maar het is zeker een leuke investering voor de toekomst. Hij zal er door alle mogelijkheden niet snel op uitgekeken zijn!
  Ik hoop van harte dat hij hem wint… duim duim

 11. Rene Amado schreef:

  Het kleed is heel mooi vormgegeven
  met kleuren en vormen die een kindje erg aanspreken.
  Het speelgoed is aantrekkelijk en erg leerzaam voor ze.
  Een groot verschil met de speelkleden die er al waren!

 12. Kelly A-d schreef:

  Wat ik het leukste vind, is dat dit een investering is voor een hele lange periode! Een gewoon speelkleed gaat maar ‘eventjes’ mee, maar hier kun je veel langer van genieten én het geeft diverse spelmogelijkheden.
  En de vrolijke kleurtjes en figuren zijn natuurlijk fantastisch…
  Nu maar duimen, dan ons kleine meisje (nu 4 maanden) hier binnenkort van kan gaan genieten. We hebben ook al wat ander speelgoed van Lamaze, en dit is echt super!

 13. jantina schreef:

  Makkelijk om mee te nemen, snel inklapbaar.
  leuke vrolijke kleuren.
  en ze zijn er niet snel te groot voor!!
  erg leuk!!

 14. Rosanne Schouten schreef:

  Ten tijde van Economische crisis, bezuinigingen, duurder wordende kinderopvang is het voor jonge ouders soms de eindjes aan elkaar vastknopen. Toch wil je altijd het beste voor je kind, het mooiste, het leukste. De ontwikkeling van je kind wil je stimuleren dus je gaat op zoek naar leuk speelgoed, maar daar heb je ook een mooi kleed voor nodig. Deze Lamaze 3-in-1-speelkleed is wat dat betreft een FANTASTISCHE uitkomst welke vanaf de geboorte van je kind gebruikt kan worden. Je hebt het speelkleed en het speelgoed in 1. Even uitklappen wanneer je kind weer toe is aan een nieuwe fase en je hebt weer een compleet ‘nieuw’ item. Het blijft je kind prikkelen en stimuleren, precies op dat moment wanneer jouw kindje toe is aan deze nieuwe ontwikkeling.
  In plaats van elke keer iets nieuws te kopen, schaf je 1 x deze aan en je hebt iets nuttigs, iets leuks, iets hips en iets educatiefs.

 15. Alonie Timmermans schreef:

  Ik vind het speelkleed leuk vanwege de kleuren en alle toebehoren. Begin 2012 verwachten wij een tweeling en zal dit speelkleed nog goed van pas gaan komen.

 16. Marlies Schoor schreef:

  de regenboog met de zon

 17. Linda Bultman schreef:

  Super mooie felle kleuren! Daar zijn baby’s zijn dol! Bovendien misstaat het ook niet in onze kleurige inrichting! Bovendien is het nog leerzaam ook! Ben zelf over 2 maanden uitgerekend en wat zal het leuk zijn om dit speelgoed kleed bij ons in de kamer te zien liggen!

 18. mandy schreef:

  Super kleed die super uit komt hier in huis (mjcoolcat)

 19. El Jansen schreef:

  De kleuren zijn heel erg vrolijk, dat vind ik het leukste.

 20. Marina schreef:

  Wat een leuk kleurtjes! Hier zou mijn zoontje heel erg leuk mee kunnen spelen. Hij is nu bijna 4 maanden oud, dus kan er nog heel lang plezier van hebben 🙂

 21. Peggy van den Berg schreef:

  Ik vind het een leuk speelkleed omdat het dus op 3 manieren te gebruiken is.. het leukste aan het speelkleed is.. dat het een super gaaf is als cadeau voor mijn nichtje. Als ze bij ons komt spelen kan ze zich op dit kleed vermaken!

 22. Chantal Beerepoot-Bakker schreef:

  Ideaal voor op visite/vakantie. Je kunt niet bij iedereen lekker je baby/kindje op de grond laten spelen. Opvouwen en meenemen. Meteen een verschoonkleed/tas/het speelgoed. Alleen nog die kleine meenemen en gaan!

 23. Edith Boon schreef:

  Prachtig,en het mooiste is,dat je hem zo lang kunt gebruiken,ligt hij niet gelijk naar 2 maanden te verstoffen.

 24. wauw met deze zou mijn nichtje haar niet vervelen en veel dingen bijleren en ontdekken

 25. rene jansma schreef:

  de kleuren zijn goed, hij heeft de juiste maat, is niet te groot, gewoon geweldig

 26. bloeme spil schreef:

  de kleuren zijn zo prachtig,dat elk kind goed zijn ogen gebruikt
  bovendien kan je het kleed vouwen zodat je kind niet wegrolt

 27. kevin gizzie schreef:

  Ik like en doe graag mee. Het leukste aan dit speelkleed zijn de kleuren en veelzijdigheid. onze kleine man van 7 maanden vindt kleuren geweldig. En daarnaast is dit een speelkleed wat met een kind meegroeit en waarmee hij zich kan ontwikkelen. Wij komen nu in de zit-fase en ook hiervoor is het kleed zeer geschikt, anders dan de speelkleden waarop een kind alleen liggend wat heeft.

 28. Morren Noella schreef:

  De felle kleurtjes en mooie tekeningen daar houden baby’s van en natuurlijk de mama ook. Succes iedereen met deze mooie win actie 🙂

 29. mirte gemeer schreef:

  Het is echt een prachtig kleed

 30. Gitt Smans schreef:

  Het allermooiste aan dit speelkleed zijn de vele felle kleurtjes want daar houden babietjes van. Maar die 2 poppetjes die er aan hangen te bengelen die steken mijn ogen echt wel uit! Zo lief!!

 31. jacqueline van velzen schreef:

  Wat zou ik dit kleed graag winnen voor ons eerste kleinkind die verwacht word van het voorjaar, staks in de zomer heerlijk veilig spelen op het kleed geweldig .

 32. Paula Metselaar schreef:

  Wat een geweldig kleed.. en zo over nagedacht hier kan onze kleine meid vast uren mee spelen!!

 33. Sharon Valk schreef:

  Zo mooi geschreven iets meer dan enkel een boog met knuffeltjes eraan. Het is uitdagend en door de verschillende fases groeit het met de baby mee. En een blije baby is een blije mama!

 34. Tamara MJ schreef:

  Het mooiste van dit kleed? De veelzijdigheid in alle fases. Het zou ook het perfecte cadeau voor mijn vriendin zijn, die net haar derde heeft gekregen. Met 3 ukkies in de leeftijd van 0 tot 3 een ideaal cadeau, voor ieder wat wils!

 35. Corinda Wit schreef:

  Super! Zouden we heel goed kunnen gebruiken, met het kleintje wat onderweg is….o ja, uiteraard geliked!!

 36. Marita Cuypers schreef:

  Geweldig voor de kleinkinderen, ik ga alvast hopen

 37. Judith Kertai schreef:

  Het leukste aan dit speelkleed is de veelzijdig. Kinderen worden in verschillende fases precies op de juiste manier gestimuleerd om dingen te ontdekken en lekker te spelen. Doordat het speelkleed op verschillende manieren te gebruiken is, heeft je kind er extra lang plezier van.
  Dus je kan wel begrijpen dat me dit een erg leuk speelkleed lijkt voor mijn kleinste meid. Was ook leuk geweest als ze deze al hadden bij de oudste meiden hadden gehad.

 38. anitadiepeveen schreef:

  de kleuren en de veelzijdigheid van dit mooie speelkleed.

 39. Mieke Dingens schreef:

  Zou echt zo welkom zijn! zier er niet alleen leuk uit maar vooral leerrijk, net wat er nodig is 🙂 Nu maar hopen

 40. Claudia van Heck schreef:

  Het allerleukste aan dit speelkleed vind ik zeker haar veelzijdigheid! Onze jongste dochter Daniek van nu 8 maanden zou er jarenlang plezier van kunnen hebben. En haar broer en zus zouden haar met alle plezier willen helpen om de vele mogelijkheden van dit speelkleed te ontdekken! Het is echt een heel uniek -ik ken geen kleed wat hierop lijkt- kleurrijk, praktisch en prachtig speelkleed, dat het woord “speelkleed” een hele nieuwe dimensie geeft!!

 41. monique pijnacker hordijk - weber schreef:

  dit kleed heeft alles in de goede volgorde uitdagend, leerzaam, beweging kortom goed iets!

 42. Linda diemeer schreef:

  Het kleed is uitdagend voor kinderen door de vrolijke kleuren, het nodigt uit om de fantasie te gebruiken en kinderen kunnen op ontdekkingstocht gaan en ontwikkelen ongemerkt en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden .iets wat speelgoed naar mijn mening hoort te doen.Lamaze ga zo door!

 43. Daphne Huion schreef:

  Het leukste vind ik dat het zo kleurrijk is want dat is ook goed voor de ontwikkeling van het kind en dat je het ook langer kan gebruiken omdat het meegroeit met je kind!

 44. iulia stamate schreef:

  Het leukste aan dit speelkleed vind ik dat hij zo kleurig en zacht is

 45. Natasja Vk schreef:

  Het leukste aan dit speelkleed vind ik dat het zo leerzaam is voor vele leeftijden. Het kleed groeit echt met je kind mee. Erg goed over nagedacht en leuk!

 46. maaike kruijshaar schreef:

  Een leuk en fleurig speelkleed en niet zo’n standaard jongens of alleen meisjes versie gelukkig! Ik ben bijna uitgerekend en heb er nog geen en zou dan ook dolgelukkig zijn dit functionele en duurzame kleed. Juist omdat je hem zo lang kan gebruiken is hij denk ik heel praktisch

 47. Carla de Gouw schreef:

  Wat is het leukste…wat is er niet leuk aan?? Kan geen keuze maken wat het leukste is. Het heeft leuke kleurtjes,groeit mee met de ontwikkeling van kids en het is makkelijk mee te nemen. Wat wil een mama nog meer?? Ik niets alleen winnen dan.

 48. Inge stoop schreef:

  Dit kleed zou ik onwijs leuk vinden omdat mijn 2 kindjes hier samen nog vele jaren plezier van kunnen hebben! Het is niet alleen leuk voor mijn zoontje (2 maanden) maar ook voor mijn dochter (20 maanden). Zo kunnen ze toch een beetje samen spelen, als moeder zie ik natuurlijk niks liever!

 49. Ingrid Piersma schreef:

  Ik wil alleen even reageren,
  Het is zo’n leuk kleed! We hebben hem zelf vorig jaar gewonnen bij olvarit. Onze dochter van 2 speelt er graag mee/ op en onze zoon van 6 maanden vindt hem ook geweldig!

 50. Nikki Boonstra schreef:

  Het leukste aan dit speelkleed vind ik dat hij zo lekker groot is! Als moeder van twee kleine meisjes is het moeilijk een leuk, vrolijk, en ‘mee groeiend’ speelkleed te vinden welke groot genoeg is voor 2 kindjes!
  Helemaal leuk dus!!

 51. Frits Cornelius schreef:

  Ik vind de kleuren van dit speelkleed het leukste. Erg vrolijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *