[Winactie] Het opvouwbare badje FlexiBath

FlexiBath, de naam zegt eigenlijk al genoeg. Een flexibel bad die je kan opvouwen op het moment dat je hem niet gebruikt of vervoerd en weer kan open klappen zodra je hem wel wilt gebruiken. Dat klinkt ideaal en daarom hebben wij van BestevoorjeKids.nl getest of dit ook zo is.

Opvouwen

Het badje is gemaakt van hard plastic delen die verbonden zijn met een zacht flexibel plastic. Hierdoor is het mogelijk hem op te klappen door de twee lange zijde van het badje naar elkaar te duwen en vast te klikken. Dit gaat erg soepel en het voelt ook duurzaam aan. We hebben niet het gevoel dat na 100 keer vouwen het badje lek zou raken.

Het klik systeem om het geheel opgevouwen te laten werkt erg goed. Het klikt echt goed vast en zal dus ook niet zomaar los schieten.

Formaat

Het bad is zo ontworpen dat hij in je normale bad past. Ideaal voor als de kleine lekker om zich heen wilt spatteren. En met 66,5 cm is hij lang genoeg om eerst in te liggen en later zittend in te spelen. Het is heel gemakkelijk om het badje op te bergen na een baddersessie en ook op zolder bewaren voor een volgende kleine is geen probleem!

Opgevouwen is hij dermate plat dat hij gemakkelijk opgeborgen kan worden in een kast of meegenomen kan worden in de auto. Dit is natuurlijk ideaal als je op vakantie gaat, het badje gaat gewoon mee en neemt weinig ruimte in beslag in de achterbak.

Thuis is het badje natuurlijk praktisch, maar een privé badje op het strand is natuurlijk ook hartstikke leuk. Het badje wordt aangeraden voor kinderen van 0-4 jaar, maar wij denken dat ook je 5 jarige kind het leuk zou vinden om zijn zandkasteel op het strand uit te breiden met een zwembad.

FlexiToys

Bij het badje zijn ook de Flexi Toys te bestellen. Dit zijn leuke speeltjes die ook van zacht plastic zijn gemaakt. Waterdicht, onbreekbaar en uitgevoerd in allerlei vrolijke kleurtjes. De Flexi Toys bestaan ​​uit een koffie-/theeset met kleurrijke kopjes, kannen en een trechter. Tevens zit er een kleine ‘tafel’ bij die met (natte) zuignappen vast te maken zijn aan de binnenkant van het FlexiBath maar ook aan elke andere badkuip.

Ook erg gemakkelijk is het reinigen van de Flexi Toys, ze kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser (max. 60 ° Celsius).

Kleuren

De Flexi Bath is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren combinaties.

Nadelen

Wij hebben 2 nadelen ondervonden tijdens het testen van dit flexibele bad.

 1. Er mag geen olie in het water toegevoegd worden. Dit kan de flexibele plastic delen op den duur aantasten. Terwijl dit voor sommige kinderen wel zo lekker is.
 2. Het in bad doen van je kind die nog niet zelf kan zitten kan slecht voor je rug zijn als het badje in je normale bad staat. Dit heb je niet met een regulier babybadje op standaard.

Conclusie

Het opvouwbare ontwerp is ideaal voor de tijd dat je het badje niet gebruikt. Het feit dat je hem in bad/doucheruimte kan plaatsen is ideaal voor de tijd je hem wel gebruikt. Het bad ziet er erg leuk uit met zijn vrolijke kleuren en de bijpassende FlexiToys zijn een leuke aanvulling. Wel zouden we voor de eerste paar maanden nog steeds aanraden om gebruik te maken van een badje op standaard om daarmee je rug iets te ontzien.

Winactie

Goed nieuws, FlexiBath geeft een gratis badje weg aan 1 van onze lezers. Maak tot volgende week woensdag 11 januari kans door onderstaande instructies uit te voeren.

 1. Word fan van BestevoorjeKids.nl op Facebook door op de ‘vind ik leuk’ knop te klikken
 2. Reageer onder dit artikel (met je naam die overeenkomt op Facebook) met de plek waar jij de FlexiBath zou opbergen.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Flexi Bath.

You may also like...

80 reacties

 1. Astrid Bossuyt schreef:

  Fantastisch! precies waar ik naar op zoek ben. Super handig om mee te nemen tussen alle reisspullen op tournee.

 2. rebecca schreef:

  Ideaal voor als je op vakantie gaat en er is alleen een douche aanwezig.
  Ik had dit eerder moeten weten, ben net terug uit een huisje met alleen een douche 🙁 Maar…… ik ga ‘m aanschaffen voor de volgende vakantie.

 3. Isabelle_Dm schreef:

  Ik zou het FlexiBath bewaren in de kast onder de wasbak met daarin (in het Flexibath) ook gelijk de badspulletjes voor de baby zodat ik die daarna niet de hele tijd meer bijeen moet gaan rapen! Dubbele functie dus 😉

 4. Havva Demirel schreef:

  Ik zou het badje onder de douche gebruiken, want wij hebben helemaal geen bad. Het badje zou ik opruimen in de babykamer, omdat die wel ruim is en de badkamer niet (wij hebben nl. geen kast in de badkamer).

 5. Cornelis van Bemmel schreef:

  Mooi en handig!! Ideaal voor in het badkamerkastje natuurlijk …

 6. Charlotte Char schreef:

  Ideaal voor bij opa en oma want het is zo leuk om mijn twee kids in bad te zien spelen en opa en oma hebben helaas geen bad. zo kunnen ze er ook van genieten…

 7. katrien schreef:

  Ik zou dit badje vooral gebruiken in de douche, aangezien we geen bad hebben. Het opbergen zal in een hoekje in de badkamer gebeuren, naast de wastafel.

 8. Maria Bertram schreef:

  Zo handig dat ie opklapbaar is. Ideaal om deze onder het bed op te ruimen.

 9. Maike Koster schreef:

  Een ideaal badje voor mijn kleine manneke! Wij wonen bij opa en oma, omdat zijn papa is overleden. Finn was altijd een groot bad gewend. Nu gaat hij bij opa en oma in een opblaasbadje onder de douche in bad. Het is een echte waterrat. Alleen de kwaliteit van een opblaasbadje laat te wensen over als je het dagelijks gebruikt. En een nieuwe die past hebben we nog niet kunnen vinden in de winter… dus mijn zoontje zit nu in een half opgeblazen badje, zodat hij toch heerlijk kan spelen en spetteren! Wij zouden het badje opbergen in de kast op zijn slaapkamer, het is tenslotte zijn badje. De badkamer zou ook opgeruimder zijn, nu hangt het opblaasbadje steeds over de douchekop, want iedere dag opblazen is ook niks.

 10. Sanny schreef:

  Het badje zou opgeborgen worden in de la van ons badmeubel.

 11. marjo van delft schreef:

  ik zal het opvouwbaar badje gaan gebruiken op de camping
  Dan hoeve ze niet meer is gemeenschappelijk douche ruimten
  in bad want dat vind ik niet altijd hygiënische. Juist om dat het
  heel erg makkelijk is om het op te bergen.
  En niet veel plek in beslag neemt in de auto.

  groetjes marjo

 12. Bianca schreef:

  Ik zou dit badje opbergen bij onze jacuzzi in de buurt. Kan Lars in het badje en wij rustig in de jacuzzi. Zonder gespetter!

 13. sara criar schreef:

  ik zou het gewoon in de commode opbergen die bij ons vlakbij de badkamer en living sta.dan staat hij altijd in de buurt en blijft hij altijd proper.

 14. eva doreen sari-ros schreef:

  ik zou heel graag willen zodat onze kinderen tegelijk in bad zouden kunnen.wanneer ik onze zoon van 10 maanden in bad doe wil onze bijna 3jarige dochter er altijd graag bij springen dus tegelijk is de oplossing hier.maar voor 2 gewone badjes is geen plaats dus dit is ons ideale bad

 15. Linda schreef:

  Wat een leuk, ideaal n praktisch badje! Zou erg fijn, om m te winnen. Juist omdat we n kleine badkamer hebben… Makkelijk naderhand afdoen en weg te zetten…. Wat zou er hier een kleine meid blij mee zijn.

 16. ilse meyers schreef:

  Het badje zou in de badkamer onder de kast geschoven worden, lekker bij de hand als we hem nodig hebben!

 17. Ina Jennerich schreef:

  het badje gemakkelijk opbergen naast de kast in de badkamer, handig op de juiste plaats

 18. Karin Wuytens schreef:

  Ik zou het badje ook super goed kunnen gebruiken. Aangezien ik geen opbergruimte, kelder of zolder heb zou het super praktisch zijn. Dan kan ik het bij elkaar plooien en tussen de douchemuur en de verwarmingsketel plaatsen! Dat zou zo zalig zijn! Ik heb ook enkel ee douche, dus zou het super fijn vinden voor mijn dochter als ze eens lekker in bad kan spelen!

 19. heidi bryon schreef:

  achter men wasmachine in de badkamer, omdat ik amper bergruimte heb 😉

 20. Marieke van de Pol schreef:

  Omdat we maar een ‘klein’ appartement hebben, zou ik het badje opruimen in de opbergkast in het gangetje tussen de badkamer en de babykamer! Dat is eigenlijk de enige opbergruimte die we hebben.

 21. Kim Van den Eynde schreef:

  superhandig badje, aangezien wij op een klein appartementje met maar 1 slaapkamer wonen zou dit badje heel welkom zijn voor mijn kleine spruit, nu is het altijd een geklungel omdat ik samen met mijn dochter in bad ga omdat ik anders altijd mijn rug bezeer, met zo ´n badje kan ik haar gewoon op de verzorgtafel in bad doen, lijkt me echt leuk!

 22. Gerard de Jong schreef:

  Ik zou hem gewoon in de badkamer opbergen, want wij hebben een kleine loze ruimte naar ons bad waar de flexibath precies tussen past. Dan heb je er totaal geen last van. Lijkt me ideaal zo’n badje.

 23. Lesley Zoet schreef:

  Handig, een bad wat opgeborgen kan worden naast de badkamer in de kast, met een te kleine badkamer, was het bad voor mijn dochter snel verleden tijd, evenals voor mijn zoontje, het was een onding, onhandig, een sta in de weg! Ik haal het badje soms even te voorschijn, om dat beide kinderen het geweldig vinden om in het badje te spelen. Mijn dochter (10mnd) vind het heerlijk om vastgehouden te worden en te dobberen in het badje. Terwijl mijn zoon de leukste avonturen beleefd met zijn onderzeeboot, die regelmatig word gebruikt in de douche, zonder bad. Badkamer die veel te klein is voor een lomp ding, en het huis te klein om het onzichtbaar op te bergen Ideaal dus! dit bad kan zo in de kast, en er zo weer uit, plezier voor 10!

 24. Angelika Braet schreef:

  Ik zou het gewoon in mijn tas steken en overal meenemen waar de baby meegaat, lekker handig mochten er ongelukjes gebeuren met de pamper ofzo 😉

 25. Nancy Tournoy schreef:

  Wauw, wat een leuke opvallende kleurtjes! Plaatsbesparend, handig en mooi … meer moet dat niet zijn !

 26. Eef Linders schreef:

  Het zou goed van pas komen in onze veel te kleine badkamer (2,80m op 1,50m) ik zou het badje kunnen opbergen tussen de douchewand en het lavabomeubel… En zo toch nog wat ruimte overhouden in onze badkamer om je te bewegen!

 27. Eveline Klinkenberg schreef:

  Erg handig! En eigenlijk overal snel en makkelijk op te bergen. Bij mij zou ik het badje of op de kinderkamer naast de kast opbergen of in de badkamer ( lekker bij de hand!).

 28. Nadine schreef:

  Ik zou het bad opbergen in de achterbak van de auto. Altijd een badje mee voor de kleine op vakantie.

 29. Mark Peters Rit schreef:

  Ik zou het in de kast op in de badkamer opbergen, laag waardoor de jongens het zelf kunnen pakken

 30. lous fo schreef:

  Ik zou het zonde vinden om hem ergens achter te verbergen ! Denk dat ik hem gewoon in de badkamer zou laten staan met de badspeeltjes van de uk erin ! Ook handig als ik de was moet doen ofzo, uk kan er veilig inliggen (zonder water dus) met een speeltje en kan zo dichtbij blijven ! Uber handig met verlatingsangst !

 31. rilana schreef:

  Dit zou ik nu heel graag eens willen winnen.
  Heel handig voor als mijn nichtje bij mij komt logeren,kan ze lekker bij tante badderen.
  En gaat ze naar huis vouw mijn badje op en heb genoeg plek in mijn huisje!

 32. Anneliese de Waal schreef:

  Ik zou het badje in de badkamer opbergen, echt heel erg handig z’n opvouwbaar badje.

 33. Marian van Trigt schreef:

  handig op de camping en vakantiehuisjes, buiten in de tuin

 34. Chantal Beerepoot-Bakker schreef:

  Ik zou hem in de bijkeuken opbergen. Ik doe mijn kinderen zomers altijd buiten in bad. Moeders lekker van de kinderen én het zonnetje genieten. En als we naar het strand/camping/visite gaan, kan ie hup zo mee in de auto. Jaja, een zwembad kan ook, maar daar gaat wel 10x meer water in.

 35. Linda Gerrits schreef:

  Achter de wasmachine in de badkamer.

 36. amy schreef:

  Ik zou ook in de badkamer opbergen, dat is wel de handigste plek vind ik.

 37. rudy schreef:

  ik zou hem opbergen in de badkamer waar hij het meest gebruikt door ons zoontje van 7 maanden

 38. Noortje van Ruth schreef:

  Mijn zoon ging tot voorkort nog in het babybadje maar deze pas opgeruimd je raad het al , in verband met de ruimte die het in beslag neemt. In de badkamer hebben wij een “Kast” zitten waar de ketel zit , daar zou hij handig bij passen. Anders onder zijn bed , onder mijn bed.

 39. mjcoolcat schreef:

  Overal waar het past en dat zijn veel plekken

 40. Linda schreef:

  Opbergen?? Ik zou m juist showen!! En neerzetten! Gezellig kleurtje en erg handig juist omdat je m in kan klappen/vouwen en dus makkelijk ergens mee naartoe kan nemen! Maar als ik m dan op zou bergen dan makkelijk binnen badderbereik naast het grote bad! Tussen het bad en de kast!

 41. Wendy Huisman schreef:

  Heel handig! Ik zou m tussen mn kast en wasmachine doen. Hij kan lekker plat opgevouwen worden en zo staat hij niet in de weg maar wel binnen handbereik!

 42. vaanpolder schreef:

  Ik zou hem in de keuken zetten, een groot deel van de dag ben ik hier en als de kleine dan in bad zit, kan ik klusjes doen etc. 2 vliegen in 1 klap!

 43. Emmy schreef:

  Geweldig. Je kan het overal kwijt lijkt me!

 44. Thea Kleinnijenhuis schreef:

  Handig. Ik zou hem, als cadeau, meenemen naar mijn zusje. Zij hebben een kleine jongen, maar geen badje. Het plezier van in bad rondspetteren gun ik hem ook.

 45. carin smit schreef:

  erg handig voor op de camping

 46. Angela Vos schreef:

  Het badje zou bij ons op zolder komen te staan. Daar ben je zo en het staat niemand in de weg! Een goede plaats waar dit badje dus wel kan staan, maar een groter babybad dan weer niet, dat maakt dit de perfecte plek!

 47. Natasja Vk schreef:

  Oeh wat een mooie oplossing! Ideaal voor onze kindjes van 2 en 1 jaar.
  Het huidje badje staat ALTIJD in de weg. Staat nu dus op de kamer bij dochtertje, handig is echt anders. Ik zou dit handige nieuwe badje graag opbergen in de douche zelf. Daar hebben we een kleine ruimte tussen de wasmachine en de muur. Hij kan er precies tussen. Dan kunnen we het iedere keer met badderen gemakkelijk en snel pakken. Na het badderen kan het weg, zodat we zelf ook kunnen douchen en het staat niemand meer in de weg. Wat een oplossing!

  • Natasja van Kamphuis schreef:

   Inmiddels heb ik mijn naam moeten wijzigen van Facebook. Wilde dat graag hier ook nog even melden. Dit is dus mijn nieuwe naam!

 48. Lisa Martens schreef:

  wij hebben een “drooghok” grenzend aan de badkamer en daar kan hij mooi naast de wasdroger staan

 49. Tamara schreef:

  FlexiBath wat een leuk idee en vooral die doorschijnende is super.
  Mocht ik hem winnen dan staan hier boven suggesties genoeg om hem op te bergen,al denk ik dat ik hem ready to use zou laten staan.Hoeveel
  fantasie kun je hebben op een paar m2.

 50. Amr en Sandra Khedr schreef:

  Geweldige uitvinding

 51. Leandra Koumans schreef:

  Ik zou het kinderbadje in mijn badkamermeubel opbergen.
  Lekker gemakkelijk en snel bij de hand!

 52. Daphne Huion schreef:

  Ik zou deze bij mijn ouders opbergen of in de auto. Mijn ouders wonen namelijk in België en daar gaan we 2x per maand een weekendje heen en dan is een badje bij mijn ouders wel erg gemakkelijk voor mijn zoontje! Lijkt mij ideaal dus!

 53. Floor Jager schreef:

  Volgens mij past hij precies tussen mijn wastafel en de muur!

 54. macin jeweetwel schreef:

  Ik zou dit geweldig leuke badje opruimen achter de design radiator in de badkamer. Deze staat toch amper aan en zo is hij dicht bij de hand en precies op de plek van bestemming! Super handig zo’n badje en tien keer handiger dan zo’n groot sta in de weg badje.

 55. Jacqueline de Waal schreef:

  Wat een geweldige kleurtje hebben deze badjes en zo praktisch in een woord geweldig!

 56. jacqueline van velzen schreef:

  oei wat een super badje erg handig voor ons aanstaande kleinkind , zeker omdat het hier niet woont dus dan af en toe een weekje hier zal zijn super

 57. Debby Koekkoek schreef:

  Ik zou hem bovenop de wasmachine opbergen zo ligt hij niet in de weg en veilig opgeborgen voor dochterliefs grijpgrage handjes hihi

 58. Annett Zaumsegel schreef:

  naast de strijkplank, wordt ik ook eens vrolijk van als ik in die hoek kijk

 59. Tamara MJ schreef:

  onze badkamer is ienie-mienie dit is het enige badje dat we tussen wastafel en muur kunnen schuiven! Dit zou zo ideaal zijn!

 60. kempenaers schreef:

  in de garage heb ik een lange kast staan en er is nog juist een plaatsje tussen de muur en de kast waar dit badje perfect past meer plaats heb je met dit badje niet nodig

 61. Kelly A-d schreef:

  Achter de kast op de babykamer is nog een plekje vrij, gelukkig is er niet zoveel plek voor nodig, dus het past daar precies!

 62. wauw deze is echt praktische en wat geweldig dat je hem kunt plooien.Ik zou hem opbergen in de badkamer mooi naast de kast,want deze beauty neemt niet veel plaats in

 63. Nathalie Mulckhuijse schreef:

  ik berg hem als ik win, op in de auto, we gaan vaak weekendjes weg met de kleine,en uitstapjes maken. altijd handig dat je dan een eigen badje mee hebt. een gewoon badje neemt zoveel ruimte in beslag en een flexibadje niet lijkt me.

 64. Linda diemeer schreef:

  Ideaal zo, ik ben een expert in het opbergen en wegwerken van spullen. Ik hou van een rustige omgeving. ik zou het badje opvouwen en in de hoek naast de kledingkast opbergen in de babykamer echt helemaal uit het zicht.

 65. marielle schreef:

  dit zou super hier zijn, wij zijn klein behuisd, en een tweede opkomst dus zou ideaal zijn

 66. Ingrid Raad schreef:

  Wat een uitkomst!!! Ik zou hem thuis opgevouwen achter de commode opruimen. Dan hebben we de ruimte als we hem niet gebruiken en toch is hij met 1 handeling klaar voor gebruik. Ook zouden we hem zomers goed kunnen gebruiken in onze tuin! Dat is geweldig! En meenemen naar de camping, bij uit logeren & zeker weten ook naar het strand. Samen met ons dochtertje (1jr) gezellig emmertjes water vullen van het zwemmeer naar het badje. En dan veilig in onze nabijheid in het flexibadje spetteren en spatteren. Super handig mee te nemen dit ontzettende praktische badje in onze toch al niet hele grote auto. Als we alles zo handig konden opvouwen hielden we zeker nog eens ruimte over. Ik ben enthousiast!

 67. Carla de Gouw schreef:

  Zou hem opbergen langs het bad in de badkamer of langs de kast in de kinderkamer. allebei plaatsen waar dit badje wel kan staan maar een babybadje met standaard niet.

 68. Gé Geurtsen schreef:

  Handig voor als je niet zoveel ruimte hebt zoals ik! Lijkt me heel leuk dit te winnen! Zal er zeker gebruik van gaan maken.

 69. Wilma schreef:

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoon en schoondochter .In febr. verwachten ze hun eerste kindje en aangezien ze niet zo groot wonen ,heel klein appartementje, zou dit badje ideaal zijn .Is zo opgeruimd en staat dan niemand in de weg .

 70. Sandra Derycke schreef:

  Ik zou het badje gewoon naast ons grote bad in de badkamer zetten. Daar is er net plaats genoeg! 🙂

 71. Judith schreef:

  Ik heb achter de commode nog een klein beetje ruimte waar dit badje prima zou passen. Dan is ie mooi weggeborgen en ook weer snel bij de hand

 72. Nikki Boonstra schreef:

  Waar ik dit badje op zou bergen? Volgens mij kan hij overal staan! Met 3 jonge kinderen hebben we genoeg spullen om op te moeten ruimen! Als alles nu eens zo mooi inklapbaar zou zijn… Dan hielden we nog eens ruimte over! Lijkt me ideaal!

 73. Ellen Mol Jongerling schreef:

  Ik zou het badje in de badkamer bewaren naast het kastje, het is opzich veel handiger dan zo een heerlijk altijd in de weg staand badje, maar vooral heel handig op de camping, lekker buiten badderen en kliederen is zalig natuurlijk. En peuter zus Joyce kan er ook gezellig in lees ik net.:) Leukerdieleuk ondanks de nadeeltjes;)

 74. Fenneke van der Putten schreef:

  Ik zou het badje niet opbergen. Ik zou hem altijd laten staan in de badkamer zodat mn dochtertje er altijd in kan als ik ga douchen, want nu pikt ze altijd mijn douchestralen. Ik zou hem alleen van zijn plaats halen als we op vakantie gaan. Dan kan hij ook mooi dienen als zwembad wanneer het warm is. 🙂

 75. paula metselaar schreef:

  Het badje kan op de badkamer in het hoekje naast de handdoekenkast..mooi opgeruimd en meteen in de ruimte waar je hem gebruikt…wat een gave kleuren!

 76. Melissa Souidy schreef:

  Ik zou het badje opruimen in de babykamer! Achter of naast de kast!
  Ideaal aangezien de baby de op komst is een kleine kamer krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *