Koninklijke Jumbo tweemaal genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015

In de leeftijdscategorie ‘6 en 7 jaar’ is de Blopens Frozen Activity Set genomineerd en in de categorie ‘12 plus’ het bordspel Stratego Waterloo. Per categorie zijn vijf producten genomineerd en dit najaar wordt bekend welk speelgoedartikel het predicaat Speelgoed van het Jaar 2015 in ontvangst mag nemen.

Blopens Frozen BlasterBlopens Frozen Activity Set werd in mei jl. gelanceerd, een uniek concept dat tevens inspeelt op de populariteit van Disney’s kaskraker. Kinderen blazen door de met inkt gevulde pennen en maken zo spectaculaire kunstwerkjes. Door hard of zacht te blazen en de pen recht of schuin te houden, worden diverse artistieke effecten gecreëerd. Kinderen kunnen met de Blopens al hun favoriete helden uit de met 2 Oscars© bekroonde animatiefilm een prachtig kleurtje geven. Blopens Frozen Activity Set is genomineerd in de leeftijdscategorie 6 en 7 jaar.

StrategoStratego Waterloo is dit voorjaar uitgebracht en voert jou en je tegenspeler terug naar juni 1815 waar het Franse leger, onder leiding van Napoleon, zich opmaakt voor de historische veldslag tegen het Engelse, Nederlandse en Pruisische leger. De opzet van het spel en de gekozen illustraties geven een getrouwe weergave van de echte veldslag. Het spel is losjes gebaseerd op Stratego Original, maar kent veel eigen spelregels en drie speelniveaus. Of je nu een echte strateeg bent of geïnteresseerd bent in de slag bij Waterloo, Stratego Waterloo biedt je de perfecte uitdaging. Stratego Waterloo is genomineerd in de categorie 12 plus.

De verkiezing Speelgoed van het Jaar is een jaarlijkse verkiezing waarbij een vakjury, ouders en kinderen bepalen welke nieuwe speelgoedartikelen in verschillende leeftijdscategorieën het predicaat Speelgoed van het Jaar verdienen. De verkiezing start in september, waarna heel Nederland kan stemmen op de beste nieuwe speelgoedartikelen die ons land rijk is. De winnaars worden dit najaar bekend gemaakt.

You may also like...

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *