Jumbo en Youdagames lanceren gloednieuwe app

Hét klassieke strategische bordspel is nu beschikbaar voor smartphones en tablets

Koninklijke Jumbo lanceert in samenwerking met de Nederlandse gamestudio Youdagames een volledig nieuwe app: Stratego Single Player.

De gloednieuwe versie van de klassieker onder de bordspelen is een prachtige mobiele editie van het fysieke bordspel en kan op zowel smartphones als tablets worden gespeeld. Het uiterlijk is helemaal van deze tijd en heeft een frisse uitstraling, die bij zowel traditionele spelers als de jongere generatie goed in de smaakt valt. En de naam zegt het al: je kunt dit spel alleen spelen tegen de computer. En dankzij de AI engine – ontworpen door een wereldkampioen Stratego – is het spel beter dan ooit.

Bij Stratego draait het om tactiek, strategie en keiharde bluf: een combinatie van schaken en poker. Wereldwijd zijn er meer dan 50 miljoen exemplaren van dit beroemde bordspel verkocht. Deze versie van Stratego heeft een totaal nieuwe en verbeterde AI tegenstander die je op makkelijk, normaal en moeilijk kunt instellen om aan te laten sluiten bij jouw tactische vaardigheden. Je kunt zoveel veldslagen spelen als je wilt. Houd je prestaties bij in de algemene statistieken. Versla de vijand in een ‘classic’ 40 tegen 40 spel, een ‘quick’ 16 tegen 16 spel, of speel een volledige campagne.

“Stratego is een prachtig en sterk merk en wordt gespeeld door miljoenen mensen over de hele wereld; iets waar we als Jumbo trots op zijn. De samenwerking met Youdagames verliep uitstekend en we zijn meer dan tevreden over het eindresultaat dat zij hebben geleverd. De Single Player App van Stratego is een perfecte toevoeging geworden aan het mooie portfolio van Stratego”, aldus Arend Smit, Managing Director van Koninklijke Jumbo.

“Deze versie van Stratego is ontworpen voor je mobiel en de manier waarop je als mobiele speler speelt. Korte sessies en de mogelijkheid om overal te spelen zijn belangrijk voor spelers. Hier hebben we rekening mee gehouden om een geweldige game te ontwikkelen, voor zowel jongere als oudere spelers, net zoals het fysieke bordspel”, zegt Jur van Teunenbroek, producer van Stratego bij Youdagames.

Belangrijke eigenschappen van Stratego Single Player
•    Unlimited Stratego battles: Speel zoveel veldslagen als je
wilt met eindeloze opstellingen en strategieën
•    Een fantastische AI engine
•    Speel Stratego offline waar en wanneer je maar wilt, geen
internetverbinding nodig!
•    Classic (40 tegen 40), Campaign en Quick spelmodus
(16 tegen 16)
•    Nieuw ontwerp voor de eenheden
•    Spel kan ingesteld worden op makkelijk, normaal &
moeilijk
•    Opstellingen persoonlijk aanpassen

Stratego Online is voor € 1,99 verkrijgbaar in de Google Play Store, de Appstore en de Amazon store.

AppStore
https://itunes.apple.com/app/stratego/id398975927?mt=8&uo=4&at=11lPJ8

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.youdagames.stratego

Bekijk de YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=i3mZL6ho7dg

Bezoek de Facebook pagina: https://www.facebook.com/Stratego

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *