Fisher Price Classic Toys

De iconische looptelefoon, de teckel, de kassa of de platenspeler: wie heeft er niet mee gespeeld? Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s kennen het Fisher Price ongetwijfeld uit hun eigen jeugd of als het lievelingsspeelgoed van hun eigen kinderen. En wat goed is, blijft goed. Dit najaar brengt BOTI de retro lijn speelgoedartikelen terug met “Fisher Price Classic Toys”.

Fisher Price Classic Toys
De kwebbeltelefoon, de teckel, de kassa, de platenspeler (Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015), de TV radio of de tweedeuntjes TV: het nostalgische Fisher Price speelgoed uit de jaren ’50 tot de jaren ’80 is nog steeds het bekendste en meest vertrouwde speelgoed en is dit najaar weer volop verkrijgbaar. De producten zijn voorzien van een recyclebare verpakking met informatie over de geschiedenis van het speelgoedartikel dat decennia kinderen heeft geboeid.
Hieronder volgt een overzicht van de producten die BOTI dit najaar uitbrengt:

Fisher Price kassa

Kassa – Met de plastic muntjes die in de kassa pasten hebben miljoen kinderen sinds 1975 zich ongetwijfeld uren vermaakt als ze supermarktje gingen spelen!

Kleine Snoopy

Kleine Snoopy – De meest aandoenlijke hond sinds 1966 en lieveling van velen die een eigen hondje wilde hebben: met de bewegende oortjes en staart namen kleintjes hun hondje overal mee naar toe.

Kwebbeltelefoon

Kwebbeltelefoon – Een van de meest herkenbare speelgoedartikelen uit de afgelopen decennia is wel deze telefoon. Voor het eerst uitgebracht in 1961, met deze vrolijk gekleurde telefoon konden kinderen uren telefoneren!

Platenspeler – Sinds 1971 kunnen kinderen met deze platenspeler hun eigen liedjes afspelen en nu, 44 jaar later, is de platenspeler genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015 in de categorie 0-3 jaar.

TV Radio – Deze TV radio heeft sinds 1959 generaties kinderen plezier gebracht en vormt nu een echte retro TV radio in huidige kinderkamers

Muzikale televisie – Deze muziekbox TV heeft op menig kinderkamer geprijkt en zal kinderen van de huidige generatie ongetwijfeld vermaken

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *