Er komt iets groots aan in LEGO Jurassic World-trailer

LEGO Jurassic WorldScreenshotEr komt iets heel groots aan! Warner Bros. Entertainment, TT Games, The LEGO® Group en Universal Partnerships & Licensing onthullen vandaag de eerste officiële gameplay trailer voor LEGO® Jurassic World™, waarmee spelers een eerste indruk krijgen van de avonturen die hen in het park te wachten staan.

Ook worden vandaag key art en de eerste screenshots voor de game onthuld, die in juni op Xbox One, Xbox 360, PlayStation® 4, PlayStation® 3, Wii U™, Nintendo 3DS™, PlayStation® Vita en PC uitkomt.

Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World is LEGO® Jurassic World™ de eerste videogame waar spelers alle vier Jurassic films kunnen herbeleven en ervaren. Het spannende avontuur, compleet in LEGO vorm en verteld met de typische klassieke LEGO humor van TT Games, recreëert onvergetelijke scènes en acties uit de films. Fans kunnen sleutelmomenten uit het spel herbeleven en krijgen de mogelijkheid om de uitgestrekte werelden van Isla Nublar en Isla Sorna volledig te ontdekken

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *