D-Link DCS-932L, netwerkcamera gebruiken als babycamera

DCS-932Zodra je de beslissing neemt om je kind met een camera in de gaten te houden heb je 2 keuzes; een babyfoon met camera of een losse camera installeren. De D-Link DCS-932L valt in de tweede categorie.

Enkele voordelen van een losse camera is de kwaliteit van de camera (vaak veel beter), het positioneren van de camera kan los van de babyfoon, het beeld kan vaak op meerdere apparaten bekeken worden en de mogelijkheid om later toch van de camera functie af te stappen door simpelweg de camera weg te halen. Nadelen van een losse camera is ‘nog’ een extra elektrisch apparaat in de kinderkamer en het instellen van de camera wat soms ingewikkeld kan zijn.

Voordeel van de D-Link DCS-932L is dat het installeren enorm simpel is gemaakt door D-Link. Oké, het is niet alleen de stekker erin en werken maar het scheelt niet veel. Deze camera heeft de mogelijkheid om bedraad of draadloos te verbinden met je thuis netwerk wat de installatie in elk netwerk thuis mogelijk maakt.

MyDLink Lite appEenmaal geïnstalleerd is het beeld uiteraard met de laptop/computer te bekijken maar ook op je iPhone en de iPad. Door middel van het downloaden van de app MyDLink Lite kan de camera benaderd worden.

Één van de eigenschappen van deze camera is echt ideaal voor op de kinderkamer; infrarood. Hierdoor is het ook mogelijk je kind haarscherp te zien in het pikkedonker. Dit is met name ideaal als je even bij je kind wilt kijken maar hem niet wilt wekken door het licht aan te doen.

Hieronder nog de belangrijkste specificaties van de camera op een rij:
– Dag & Nacht Netwerkcamera
– MJPEG streaming voor video’s
– Ingebouwde microfoon
– Draadloos streaming

Voor meer informatie:
De D-Link DCS-932L te koop bij Bol.com

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *