BubbleBum Junkie: de multifunctionele opbergspeelbox voor in de auto

BubbleBum JunkieWaar laat je al het speelgoed, de boekjes, het drinken en de iPad voor de kinderen, als je lang in de auto zit? Overal en nergens, tot nu! BubbleBum, het merk achter de populaire opblaasbare zitverhoger, komt binnenkort met een nieuw product: de BubbleBum Junkie. Een uniek opbergsysteem voor in de auto, speciaal voor de kids. Een lange autorit wordt leuk, kinderen hoeven zich niet meer te vervelen en kunnen zelf bij hun speelgoed en drinken. En dat is ook fijn voor de ouders.

Een multifunctioneel opbergsysteem
De BubbleBum Junkie is een opbergsysteem dat op de achterbank tussen twee autostoelen of zitverhogers in wordt geplaatst. De gordel zorgt ervoor dat hij perfect op zijn plek blijft en bij een ongeluk niet losraakt. Het systeem heeft een iPad-houder, voor elk kind een uitklapbaar tafeltje, plek voor de drinkbeker en een speciaal koelvakje voor BubbleBum Junkieboterhammen en fruit. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor speelgoed en boekjes. De kinderen kunnen er zelf bij, waardoor ook de ouders een prettige reis hebben. En ben je op de plek van bestemming? Dan kun je dankzij het verwijderbare compartiment met handvatten al het speelgoed eenvoudig meenemen. BubbleBum maakt het reizen met kinderen zo wel erg aantrekkelijk, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Fijne vakantie!

De BubbleBum Junkie is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar, kost € 47,99 en is vanaf eind mei verkrijgbaar via www.bubblebum.nl. De BubbleBum junkie is op de website al wel al te bestellen als pre-order. Zodra de eerste exemplaren binnen zijn, zullen de reeds geplaatste bestellingen worden verstuurd.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *